Louise & Filip | FÖRHANDSTITT

parfotografering-stockholm-loui-loui-116parfotografering-stockholm-loui-loui-055parfotografering-stockholm-loui-loui-064parfotografering-stockholm-loui-loui-034parfotografering-stockholm-loui-loui-047parfotografering-stockholm-loui-loui-127Tack Louise och Filip för er väldiga omtanke och gästvänlighet. En lördagsmorgon fick jag följa med dessa två in i deras liv och deras underbara ställe på södermalm i Stockholm när en helgfrukost skulle tillagas. Håll utkik efter hela dokumentationen – snart här på bloggen.

 

YLLCHEN - Magiska bilder! Jättefina!

EMILIA - Så mysiga bilder!

DUGGEN - Fantastiskt fina bilder! Mycket uttrycksfullt ljus i alla bilder, fina detaljer – händer, fötter, ansiktsuttryck, fönsterForm. Verkligen mycket bra!

Your email is never published or shared Required fields are marked *

*

*